Geen verzending t/m 24 oktober i.v.m. vakantie

Home » Over ons

Vier Met Liefde is gespecialiseerd in het maken van gepersonaliseerde producten voor bruiloften. Van losse stickers en kaartjes waarmee je zelf aan de slag kan tot eindproducten waar je niks meer aan hoeft te doen.

 

Zelf vind ik het geweldig om details aan te brengen in alles, zodat het er echt uit ziet zoals ik dat voor ogen heb.

Toen ik zelf ten huwelijk was gevraagd, ben ik mijn vele Pinterest borden door gaan spitten. Maar alles wat ik zag en tegenkwam was allemaal zo standaard. Niet de goede kleur, niet het juiste materiaal of het werd onbetaalbaar. Dus maakte ik hiervan mijn grootste "project" (tot nu toe). Ik heb ruim anderhalf jaar de tijd gehad om alles uit te denken, de juiste materialen te zoeken en om mijn ideeën te realiseren. Want het moest er wel professioneel uitzien.

En wat was het mooi, al zeg ik het zelf. Iedere keer als ik de foto’s terug kijk, ben ik ontzettend trots op het eindresultaat.

Tijdens al die maanden van voorbereidingen deelde ik mijn creaties op diverse Facebook groepen waar aanstaande bruidsparen hun inspiratie opdoen en hun verhalen met elkaar delen. Op ieder bericht dat ik plaatste kreeg ik vele reacties. Stuk voor stuk met complimenten en de vraag of ik dit ook voor hun kon maken. Zo was ik op een gegeven moment meer bezig voor andere bruiloften dan die van mijzelf, en merkte ik dat ik dit heel erg leuk vond om te doen. Ik kreeg er ontzettend veel energie van en vanuit deze passie is Vier Met Liefde ontstaan. 

 

Het leukste aan dit werk vind ik de opdrachten waarbij ik alles, van A tot Z, mag leveren. Ik gun iedereen hetzelfde gevoel dat ik heb als ik terug denk aan onze dag en de foto’s nog eens bekijk. Alle details die op elkaar aansluiten, bij de locatie passen en het thema als geheel neerzetten.

Maar ook de "kleinere" opdrachten zijn heel erg leuk om te ontwerpen. Want juist in het kleinste detail, kan het moment zitten wat je zoekt. Wanneer ik achteraf foto’s te zien krijg, waarbij alles in de juiste setting staat, maakt mij dit heel gelukkig en trots. Trots dat ik mijn steentje heb mogen bijdragen aan de mooiste dag van deze bruidsparen.

 

Hopelijk mag ik dit ook voor jullie doen.