Home » Retourneren (webshop)

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. Retourneert u de gehele bestelling, dan krijgt u het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneert u een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Uitzondering maatwerk en gepersonaliseerde producten

Een groot deel van de producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat, volgens de door u ingevoerde specificaties, gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

 

Uitzondering houdbare producten

Producten die u via deze webwinkel koopt met een beperkte houdbaarheid kunnen niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

 

Hoe retourneer ik een product

 

1.     Retourneer het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking.

 

2.    Vul het meegeleverde retourformulier in.

 

3.    Doe het product en het retourformulier in een stevige verpakking.

U kunt ook de verpakking gebruiken waarin u het product heeft ontvangen.

 

4.    Zorg ervoor dat de verzendverpakking goed dicht zit geplakt.

 

5.    Lever je pakket af bij een verzendpunt naar keuze. Verstuur altijd met track & trace nummer. 

Let op; De verzendkosten zijn voor eigen rekening.

 

6.    NA ontvangst van uw retour zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Indien je een verkeerde bestelling hebt ontvangen neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. 

 

Wanneer je nog vragen hebt betreft het retourneren neem dan contact met ons op via het contactformulier of via info@viermetliefde.com